FAQ

Collapsible content

Vad innebär reservationsavgift?

Alla priser på vår hemsida är reservationsavgifter motsvarande 1% av bilens totala pris. Lägg till 00 på slutet så ser du alltså totalpriset! När du betalat reservationsavgiften här i webbshoppen så återkommer vi till dig för att boka in upphämtning vid vår lokal i Tyresö. Väl på plats kan du även välja exempelvis lån- eller leasing-upplägg på bilen. Givetvis erbjuder vi finansiering för både privatpersoner och företag!

Skulle du (mot förmodan) efter att ha inspekterat bilen välja att inte köpa så återbetalar vi givetvis reservationsavgiften.

Hur graderar ni bilarnas skick?

Vi graderar alla bilars yttre, inre samt fälgars skick på en skala från 1-5 där 5 är bäst. Betyg 5 innebär ett exceptionellt bra skick och är ovanligt. De flesta bilar vi säljer har betyg 3 eller 4. Graderingen sker med hänsyn till bilens ålder och miltal, dvs har en bil som rullat 3.000 mil betyg 4 så är den inte långt från nyskick. Har bilen däremot rullat 30.000 mil och har betyg 4 så har den en del skavanker, men är i bättre skick än genomsnittet för en bil som rullat så långt.

Varför säljer ni enbart elbilar?

Elbilar är det vi kan och älskar! Kontakta oss gärna och berätta om era behov så hjälps vi åt att hitta en bil som passar för just er!

Varför ska jag köpa elbil hos er?

Vi är vad vi heter, experter på elbilar. Hos oss får du ärliga råd och tips gällande vilken bil som kan passa bäst för dig och din familj. Vi försöker erbjuda så noggranna beskrivningar av respektive bil vi kan och vi erbjuder även Köptrygghet och flera olika finansieringsalternativ.

Kan jag byta in min bil?

Vi byter gärna in din bil, men i dagsläget byter vi endast in elbilar. Klicka på länken för Inbyte om du vill göra en förfrågan!

Vilka finansieringsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit. Avbetalning erbjuds till både privatpersoner och företag och kan anpassas med olika kontantinsats, löptid och restvärde. Leasing (finansiell) erbjuds för företag och även här kan första förhöjd hyra, löptid samt restvärde justeras efter önskemål.